Wie zijn wij

Kerstje Reesink-Westerterp: ‘’Wat ik later wilde worden? Nou, verloskundige! Maar het werd wat anders. Na de middelbare school ging ik de kappersopleiding doen, ‘werkend leren’. Bij mijn BBL bedrijf heb ik heel veel geleerd. Ik begon met mijn eigen kapsalon aan huis toen we in Miste woonden. Negen jaar geleden opende ik een kapsalon aan de Landstraat. Later kwam kapsalon Houwer hierbij en een kapperszaak in Dinxperlo. Kapsalon Kerstje en kapsalon Houwer zijn nu samengevoegd tot Kapsalon Kerstje. We werken met een leuk team, kennen elkaar goed en leren nog altijd veel van elkaar. De passie en liefde voor het kappersvak voel ik nog altijd!

Wie zijn wij 3

Belangrijk:

Bijscholen, trainen, de nieuwste ontwikkelingen volgen zijn erg belangrijk om de beste kwaliteit te bieden. Volgens mij ligt op dat gebied onze grote kracht! Maar natuurlijk is het sociale aspect ook essentieel. Mensen vertrouwen je veel dingen toe en dat maakt ons vak érg leuk!

Ons team

Wie zijn wij 4

Anita

Wie zijn wij 5

Babette

Wie zijn wij 6

Daphne

Wie zijn wij 7

Femke

Wie zijn wij 8

Francis

Wie zijn wij 9

Heidi

Wie zijn wij 10

Jacqueline

Wie zijn wij 11

Kerstje

Wie zijn wij 12

Maaike

Wie zijn wij 13

Nienke

Wie zijn wij 14

Rian

Wie zijn wij 15

Veronique