Wie zijn wij

Sinds 2008 is Kapsalon Kerstje gevestigd in Aalten en later ook in Dinxperlo. Met veel passie en creativiteit voeren wij dagelijks met ons team het kappersvak uit.

Regelmatig volgen wij cursussen en vaktechnische trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste haarmode en trends.

Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bieden en vakkundig knip- en kleuradvies geven.

Ons team bestaat uit verschillende kapsters met ieder hun eigen kwaliteit.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, loop gerust eens binnen in een van onze salons.


Wie zijn wij 1

Belangrijk:

Bijscholen, trainen, de nieuwste ontwikkelingen volgen zijn erg belangrijk om de beste kwaliteit te bieden. Volgens mij ligt op dat gebied onze grote kracht! Maar natuurlijk is het sociale aspect ook essentieel. Mensen vertrouwen je veel dingen toe en dat maakt ons vak érg leuk!

Ons team

Wie zijn wij 2

Anita

Wie zijn wij 3

Babette

Wie zijn wij 4

Marloes

Wie zijn wij 5

Shirien

Wie zijn wij 6

Janny

Wie zijn wij 7

Heidi

Wie zijn wij 8

Jacqueline

Wie zijn wij 9

Kerstje

Wie zijn wij 10

Maaike

Wie zijn wij 11

Nienke

Wie zijn wij 12

Wie zijn wij 13

Veronique

Lieve klanten,

Gisteren werd in het nieuws bekend gemaakt dat het zeer waarschijnlijk is dat de kappers vanaf 2 maart de deuren weer mogen openen. Hier zijn we uiteraard heel blij mee en we staan dan ook te poppelen om u weer van dienst te zijn. Vele van jullie hebben dit nieuws ook al gehoord / meegekregen. Vandaar dat de aanvragen voor het maken van een afspraak al per mail, sms en app bij ons binnen komen. Ondanks dat wij het liefst al afspraken inplannen is het toch verstandiger om hiermee te wachten tot na de persconferentie van aankomende dinsdag. Ten eerste horen we dan of definitief weer open mogen en ten tweede onder welke maatregelen / voorwaarden dit dan zou mogen. Wanneer het besluit komt dat we echt weer open mogen dan zullen we vanaf woensdagmorgen telefonisch te bereiken zijn voor het maken van een afspraak.